'Bursa Bülbülü' müzik listelerinde zirvede

Ata Demirer filmi "Bursa Bülbülü"nün BKM etiketiyle yayınlanan film müzikleri albümü, tüm dijital platformlarda zirveye yerleşti. 

Abone ol

DUVAR - Disney Plus'ın senaryosunu Ata Demirer’in yazıp, aynı zamanda başrolünde olduğu yeni filmi "Bursa Bülbülü"nün 12 parçadan oluşan soundtrack albümü tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluştu. "'Bursa Bülbülü' Orijinal Film Müzikleri" albümü, tüm dijital platformlarda 1 milyonun üstünde dinlenme rakamına ulaştı.

Ata Demirer'in albümde Melek Büyükçınar ile düet yaptıkları “Beyaz Zambaklar”, “Şaka Yaptım”, “Unutma Beni” ve “Seni Yazdım Kalbime” adlı dört şarkısı YouTube Trend Müzikler'de yer aldı. Albüm ayrıca Apple Music ve iTunes’da en çok satın alınan ve dinlenen albümler listelerinde de 1 numaraya yerleşti.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Hakan Algül oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Ata Demirer'in yanı sıra Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Tarık Papuççuoğlu, Melek Baykal, Celil Nalçakan, Toygan Avanoğlu, Neslihan Arslan ve Ramiz Mullamusa yer alıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)