Bursa'da kavga: 4 kişi yaralandı

Bursa'da iki aşiretin üyeleri arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu 4 kişinin yaralandığını açıkladı.

Abone ol

DUVAR - Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, iki ayrı aşiretin fertleri arasında çıkan kavga büyüdü. İlçeye çevik kuvvet polisleri gönderilirken 4 kişinin yaralandığı açıklandı.

Yenişehir'de iki aşiretin üyeleri arasında kavga, tarafların yakınlarının da katılmasıyla büyüdü. Polis ve jandarma kavgayı ayırırken Yenişehir'e Bursa'dan da çevik kuvvet ekipleri gönderildi.

KAYMAKAM: 4 KİŞİ YARALI, KESİNLİKLE ÖLÜM YOK

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, kavganın tarlada çalışan işçiler ile kamyon şoförü arasında çıkan tartışma ile başladığını, daha sonra iki tarafın yakınlarının gelmesiyle büyüdüğünü açıkladı.

Seyitoğlu, "Çıkan olaylarda her iki taraftan 2'şer kişi olmak üzere 4 kişi yaralandı. Bunlardan biri bıçaklandı. Diğerinde ise kafa travması teşhisi konuldu. Biber gazı kullanıldığı için bazı kişiler etkilendi, bunlar da ayakta tedavi gördü. Takviye ekiplerle birlikte şu anda olaylar yatıştırıldı. Kesinlikle ölüm olayı yok" dedi. (BURSA/DHA)