Büyükekşi, Hacıosmanoğlu'nun TFF'de yolsuzluk iddialarına yanıt verdi

Eski TFF Başkanı Büyükekşi, halefi Hacıosmanoğlu'nun "Çiftlik devraldık" devraldık diyerek ortaya attığı on milyonlarca liralık yolsuzluk iddialarına yanıt verdi: Yanlış bilgilendirme var...

Abone ol

DUVAR - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun kendilerinden önceki federasyon yönetimine ilişkin ortaya attığı on milyonlarca liralık yolsuzluk iddialarına ilişkin tartışma devam ediyor. Önceki dönem TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Yanlış bilgilendirme var. Önümüzdeki günlerde yazılı bir açıklama ile cevap vereceğiz" dedi.

Önceki gün katıldığı televizyon yayınında "Biz, bir çiftlik devraldık. Bu çiftliği normale döndürmek için çalışıyoruz" diyen Hacıosmanoğlu, şunları söylemişti: "5 milyon lira artıda mali tablo sundular genel kurula. Arkadaşlarımız inceleyince 278 milyon 342 bin 398 lira açık var. Mali tablolarda oynayarak yaptıkları hareket var... Gerekli makamlara müracaat yapılacak, suç duyurusunda bulunacağız..

EURO 2024'te 4 milyon 300 bin Euro misafir ağırlama masrafı olmuş. 

Top sponsorumuz Puma'nın ödemesi gereken 200 bin Euro ekstra parayı önce bir kulübe, sonra duvar reklamcısına göndermesini istiyorlar ancak şirket bunu kabul etmiyor.."

'BEN TEK BAŞIMA KARAR VERMEDİM'

Hacıosmanoğlu'nun iddialarının ardından Radyospor'a konuşan Mehmet Büyükekşi, "Yanlış bilgilendirme var. Önümüzdeki günlerde yazılı bir açıklama ile cevap vereceğiz" dedi.

Görevi teslim ettikten sonra İbrahim Hacıosmanoğlu ile hiç görüşmediğini ifade eden Büyükekşi şöyle konuştu: "Görevi bıraktıktan sonra İbrahim Hacıosmanoğlu ile hiç görüşmedim. EURO 2024'te yapılan seyahat harcamaları, yönetim kurulu kararı ile alındı, ben tek başıma karar vermedim."

(SPOR SERVİSİ)