Büyüklere elektrikli kaykay

Immotor GO adını taşıyan üç tekerlekli scooter, stil sahibi, akıllı ve taşınabilir bir ulaşım aracı olarak lanse ediliyor.

Abone ol

DUVAR - Indiegogo üzerinden fon desteği toplayan elektrikli scooter, tasarım açısından piyasadaki standart scooter’ları andırıyor.

İki adet yüksek kapasiteli 150 wattlık değiştirilebilir lityum iyon bataryadan ve 350 watt'lık fırçasız motordan güç alan scooter, pili tam şarj edildiğinde yaklaşık 32 kilometre yol katedebiliyor. Uçaklarda kullanılan karbon fiber magnezyum alaşımlı gövdesiyle piyasadaki scooter’lardan yüzde 15 daha hafif olan Immotor GO, daha konforlu sürüş için ayarlanabilir süspansiyon da yer alıyor.

TELEFON UYGULAMASI DA VAR

Üzerinde yer alan gösterge ekranı üzerinden hız ve katedilen mesafe hakkında kullanıcılara bilgilendirmede bulunan scooter’da hırsızlık vakalarına karşı kilit özelliği de bulunuyor. Saatte maksimum 30 kilometre hıza ulaşabilen Immotor GO, iOS ve Android için geliştirilen uygulamalarla uyumlu. Bu cihazlara aracılığıyla bağlanan Immotor GO, uygulama üzerinden aracın hızı ve pil seviyesini gösteriyor.

Uygulamada buna ek olarak araçtaki ön ve arka farlar da açılıp kapatılabiliyor. Üretim için gerekli fon desteğini çoktan toplayan Immotor GO, 499 dolardan önümüzdeki yılın mart ayında satışa sunulacak. Bu fiyatın Indigeogo için geçerli olduğu, scooter’ın piyasaya sürülmesiyle fiyatının 749 dolara çıkması öngörülüyor. (Kaynak: Log)