'Büyükşehirler içerisinde en yüksek halk desteğini Mersin'den Türkiye'ye ilan edeceğiz'

Vahap Seçer, ''Büyükşehir seçimleri içerisinde en yüksek halk desteğini Mersin'den Türkiye'ye ilan edeceğiz. Birleşe birleşe kazanacağız. Bu ülkeyi satan değil, ihya eden zihniyetin sahibiyiz" dedi.

Abone ol

DUVAR - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Vahap Seçer, 31 Mart’ta Anamur’dan Tarsus’a kadar 13 ilçede, kendilerine bugüne kadar oy vermemiş herkesin oyunu alacaklarını belirterek, ''Büyükşehir seçimleri içerisinde en yüksek halk desteğini Mersin’den tüm Türkiye'ye ilan edeceğiz. Birleşe birleşe kazanacağız. Bu ülkeyi satan değil, bu ülkeyi ihya eden zihniyetin sahibiyiz biz'' dedi.

Vahap Seçer, Toroslar’ın Demirtaş Mahallesi’nde Halk Buluşması düzenledi. Mersin’de yaşayan her yurttaşın hiçbir ayrım olmadan Büyükşehir’den hizmet aldığını belirten Seçer, ayrımcılığı toprağın yedi kat dibine gömdüklerini hatırlatarak, şöyle devam etti:

"Bu memlekette Büyükşehir arabalarının uğramadığı sokaklara biz uğradık, Büyükşehir çalışanlarının çalmadığı kapıları bizler çaldık. O sokaklardan Büyükşehir’in arabaları eksik olmadı. Yolunu yaptı, fakirin fukaranın destekçisi oldu. Pandemide, depremde Büyükşehir vardı. Her türlü sıkıntıda Büyükşehir vardı. Hep çalıştık, biz kardeşliği pekiştirdik. Burada çok badireler atlattık, çok üzerimize gelindi. Çok haksızlıklar geldi ama dik durduk, eğilmedik bugünlere geldik. Büyükşehir seçimleri içerisinde en yüksek halk desteğini Mersin’den tüm Türkiye’ye ilan edeceğiz. Bunları sizlerin sayesinde yapacağız. Birleşe birleşe kazanacağız. Bir olacağız, birlik olacağız, iri olacağız, diri olacağız, taş olacağız, başaracağız. Biz bu ülke için çalışıyoruz. Bu ülkeyi satan değil, bu ülkeyi ihya eden zihniyetin sahibiyiz biz."

Sahilde daha önce restoran olan yeri öğrenciler için okuma salonuna çevirdiklerini söyleyen Seçer, şu bilgileri verdi:

"Bunlar ranta alışmış. ‘Devletin gücü elimizde. Belediyemizin gücü elimizde. Bütün imkanlar elimizde, eşe dosta yedirelim peşkeş çekelim. Sahilin en güzel noktalarını onlara verelim. Lokanta kursunlar, tesis kursunlar, paralarına para katsınlar.’ Vahap Başkan’ınız sahilleri ranta değil halka açtı. Çocuklara dünyanın en güzel okuma salonunu açtık."

'31 MART GECESİ ZAFER BİZİMDİR'

Başkan Seçer, 5 yıldır Mersin’e hizmet verirken yurttaşların hakkını öncelediklerini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"5 yıldır dik durduk. Sizlerin hakkını savunduk. Bu memleket ranta kurban gitmesin dedik. Birilerinin cebine tüyü bitmemiş yetimin hakkı girmesin istedik. Abdurrahman Yıldız Toroslar’a yıldız gibi doğacak. Buna inanıyorum, Abdurrahman Yıldız’a güveniyorum. İşimiz, gücümüz, aklımız fikrimiz Mersin. Hizmet için çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin sevgisi, sizlerin teşekkürü sizlerin duası bize dünya malına değer. Sizlere güveniyoruz ve inanıyoruz. 31 Mart gecesi zafer bizimdir.''