California'da silahlı saldırı: 3 ölü, 6 yaralı

ABD'nin California eyaletinde bir motorcu barına düzenlenen silahlı saldırıda üç kişi hayatını kaybetti. Saldırganın da güvenlik güçleri tarafından öldürüldüğü açıklandı.

Abone ol

DUVAR - ABD'nin California eyaletinin Orange County bölgesinde 23 Ağustos Çarşamba günü düzenlenen silahlı saldırıda üç kişi hayatını kaybetti, altı kişi yaralandı. Bir motorcu barına saldıran silahlı saldırganın güvenlik güçleri tarafından öldürüldüğü açıklandı.

Reuters'ın haberine göre, yaralanan altı kişi hastaneye kaldırılırken yaralananlardan beşinin ateşli silahla yaralandığı bilgisi paylaşıldı. Orange County Şerif Ofisi'nden yapılan açıklamada, silahlı saldırganın yetkililer tarafından öldürüldüğü belirtildi. Orange County İtfaiyesi, yaralılardan ikisinin durumunun kritik olduğunu bildirdi. 

Şerif Ofisi, saldırganın emekli bir polis memuru olduğu olasılığını araştırdıklarını belirtti. Buna göre, dün yerel saatle 19.04'te silahlı saldırı ihbarını alan polis, dört dakika sonra olay yerine giderek silahlı saldırganı öldürdü ve en az bir ateşli silaha el koydu. (DIŞ HABERLER)