Çalımlar, 'magnumlar', 'çilekler': Üç büyüklerin bu sezonki tüm transferleri

Süper Lig'de son şampiyon Galatasaray ile geçtiğimiz sezonun ikincisi Fenerbahçe ve üçüncüsü Beşiktaş, yeni sezon öncesi kadrolarına yıldız futbolcular kattılar.

DUVAR - Süper Lig'de üçüncü hafta maçları oynanırken Avrupa'da Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda mücadele eden Galatasaray ile Konferans Ligi Play-Off Turu'nda mücadele eden Fenerbahçe ve Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Bu sezon transfer dönemine üç büyüklerin aynı oyuncuları kadrosuna katmak için birbirlerine çalım atmaları damga vurdu.

Fenerbahçeli taraftarlar futbolcuları "kalitelerine göre" dondurmalarla kıyasladı. Kalitesinden memnun oldukları transferlere "magnum" benzetmesi yapan taraftarlar beğenmedikleri transferler için ise "meybuz" dedi.

Kadrosuna Icardi, Zaha, Tete, Ziyech gibi üst düzey isimler katan Galatasaray'da ise taraftarlar, bu transferleri pastanın çilekleri olarak tarif etti.

Üç büyüklerin şu ana kadar kadrosuna kattığı isimler ve ödediği bonservis bedelleri şöyle:

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: İşte 500 bin TL'nin aylık ödemesi Kimler borçlarını yapılandırabilecek? BofA'dan altın tahmini: Ne kadar olacak? Meteoroloji uzmanı tek tek illeri saydı: 'Risk yüksek' Ağrı'da bir köy müzesi: Çaydanlıklar, sepetler, gaz lambaları Televizyonda haftanın en çok izlenen yerli dizileri