Çarpışan iki aracın AVM'ye girdiği kavşakta, bu kez minibüs pastaneye daldı

Diyarbakır'da bir ay önce iki aracın AVM'e girdiği kavşakta, bugün bir minibüs pastaneye çarptı. Kazada sürücü hafif şekilde yaralandı.

Abone ol

DUVAR - Diyarbakır'da, kavşakta sürücüsünün kontrolünü yitirdiği minibüs, pastanenin saksı ve sandalyelerine çarptı. Kazada, sürücü hafif şekilde yaralandı. Haziran ayında aynı noktada çarpışan iki araç pastanenin karşısındaki AVM’ye girmiş, 1 kişi ölmüş, 7 kişi yaralanmıştı.

DHA'nın haberine göre, kaza saat 04.00 sıralarında Kayapınar ilçesi Mezopotamya Mahallesi Fırat Bulvarı Kavşağı’nda meydana geldi. A.Ö.’nün kontrolünü yitirdiği minibüs, kaldırıma çıkıp pastane önündeki saksı ve sandalyelere çarptı.

Kazada sürücü hafif yaralanırken, minibüs ve pastanede hasar oluştu. Pastane sahibinin herhangi bir şikayette bulunmadığı, A.Ö.'nün ise işletmenin zararını karşılayacağı öğrenildi.

30 Haziran günü aynı kavşakta Bager Polat yönetimindeki cip, O.E. idaresindeki hafif ticari araca arkadan çarpmıştı. Savrulan iki araç, kaldırımdaki 2 yayaya çarptıktan sonra, pastanenin karşısındaki kapalı olan alışveriş merkezinin kepenklerini kırarak, içeri girmiş, yayalardan 5 çocuk babası Aydın Gündoğar hayatını kaybetmişti. 7 kişi ise hastanede tedaviye alınmıştı. (HABER MERKEZİ)