Cebeci Kampüsü'nde PanHayır'a polis geldi!

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü'nde ihraç edilen akademisyenlere destek amacıyla öğrenciler tarafından "PanHayır" düzenlendi. Polis etkinliğin sona ermesini istedi. Öğrenciler etkiliği fakülte binasının içerisine taşıdılar.

Abone ol

ANKARA - Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından geleneksel olarak yapılan Panayır organizasyonu bu yıl ihraç edilen akademisyenlerin ardından "PanHayır" adıyla düzenlendi. Hocalardan alınan eşyaların sembolik miktarlarda satışa sunulduğu PanHayır'da elde edilen gelir ihraç edilen akademisyenlerin 'Dayanışma Hesabına' aktarılacak. Açık derslerin ve müzik dinletilerinin de yapıldığı etkinliğe akademisyenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

İLEF öğrencilerinin “#PanHayır Susmuyoruz – 2017 KHK Panayırı” başlıklı etkinlikleri için hazırlık yaptığı sırada kampüse çok sayıda çevik kuvvet polisi girdi. Etkinliğe izin vermeyeceklerini belirten polis, öğrencilerin panayırı bitirmelerini istedi. Öğrenciler ise etkinliği fakülte binası içinde sürdürmek kararı aldılar. Etkinlikler fakülte binasında sürerken, çevik kuvvet polislerinin kampüs içinde bekleyişi devam etti. (DUVAR)