Cem Adrian'dan pet şişe açıklaması: Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez

Van konserinde yüzüne pet şişe isabet eden Cem Adrian, "Bir gül bahçesinde gibiydim. Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez" dedi.

Abone ol

DUVAR - Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Van'da düzenlenen Kültür Yolu Festivali’nde sahne alan müzisyen Cem Adrian'a şarkılarını söylediği sırada kim tarafından atıldığı belli olmayan bir pet şişe isabet etti.

Şarkısını söylemeye devam eden Adrian, şarkı bittikten sonra kendisine pet şişe atan kişiye seslenerek, "Elimdeki gülü az önce pet şişe atan dostuma armağan ediyorum. Siz iletirsiniz ona, bayağı çalışmış olmalı ki hedefi tam doğru vurdu" diye konuştu.

Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan Cem Adrian, "Mahcubiyet ile ilgili mesaj ve yorumlar okuyorum. Ben çok iyi ve güzel hissediyorum. Böyle bir şey hissetmenize gerçekten gerek yok. Bir gül bahçesinde gibiydim. Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez ‘ki ben dikeni de severim gülden ötürü...’ Muhteşemdiniz Van. Her şey için minnettarım" dedi.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)