Cem İdiz: Nurseli'ye yapılan ayıp!

Cem İdiz, Nurseli İdiz hakkındaki iddiaları yalanladı: Acil servise götürdük, hastaydı!

Abone ol

DUVAR - Nurseli İdiz, Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel’in başrolünü oynadığı Siyah İnci dizisi için el sıkışmıştı. Çekimleri Antalya’da başlayıp Çeşme’ye taşınan dizide rol almaya hazırlanan

İdiz, önceki gün İzmir’deki tiyatro oyunu sonrası bir olaya karıştı. İddiaya göre, yapımcı böyle bir olayı tekrarlama ihtimalini ortadan kaldırmak için İdiz’le çalışmama kararı alındı.

Nurseli İdiz'in eşi Cem İdiz konuyla ilgili açıklama yaptı.

Medyaradar'dan Alev Gürsoy Cimin’e konuşan ve eşinin rahatsızlığı nedeniyle uyuduğunu söyleyen eşi Cem İdiz, alkol iddialarını yalanladı ve tepki gösterdi.

İdiz, "O akşam ben de orada bizzat yanlarındaydım. Olay hiç de basına yansıdığı gibi değil. Nurseli sahneye çıkmadan önce ciddi bir tansiyon problemi yaşadı. Acil servise götürmek durumunda kaldık. Doktor Bey, bu durumda götürmeyin, dinlenirse çok daha iyi olur dedi, ciddi bir tansiyon problemi yaşıyordu. Nurseli sahneye çıkmayınca, izleyici de demek ki yine alkollüydü, sarhoştu gibi yorumlar yapmış kendince galiba. Çünkü basında o kadar çok buna benzer yalan haber yaptılar ki.

Olay tamamen yalan, asla alkol söz konusu değil. Alkollüyse alkollü derdik, Nurseli’nin alkollü olduğu haberleri ilk değil, daha öncede çok kez yapıldı. Ama alkollü olsa öyleydi derdik ama durum farklı, orta bir rahatsızlık söz konusu. Yapılan da ayıp" dedi.