Cem Uzan 100 bin euro ödüllü parti yapıyor

Fransa'da yaşayan Cem Uzan, Monaco'da düzenleyeceği 100 bin euro ödüllü bir şov için katılım çağrısında bulundu. Tüm masrafları karşılayacağını söyleyen Uzan, "Monaco'da birlikte partileyelim" dedi.

Abone ol

DUVAR - Yurt dışında yaşayan Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan, sosyal medya hesabından Monaco'da düzenleyeceği partiye çağrıda bulundu.

"İstediniz, yapıyorum. Monaco'da birlikte partileyelim. Masrafların benden. Büyük ödül 100.000€. Gel, arter party'e katıl. Başvurular açıldı, şimdi başvur" ifadelerini kullanan Uzan, paylaştığı videoda bir "reality show" düzenleyeceğini ve katılım ücretlerini ve vize masraflarını kendisinin karşılayacağını söyledi.

Başvuru için link paylaşan Uzan, "Var mısın? Hadi gel, katıl, Monaco'da birlikte partileyelim. Bekliyorum" dedi.

CEM UZAN KİMDİR?

20 Aralık 1960 tarihinde iş insanı Kemal Uzan ve Melahat Uzan'ın çocuğu olarak Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde doğan Cem Uzan, Türkiye'deki ilk özel kanal olan Star TV'nin kurucusudur. 

2002 yılının yaz aylarında siyasete girerek Genç Parti'yi kurdu ve genel başkanı oldu. AK Parti'nin iktidara geldiği seçimlerde Genç Parti, yüzde 7,25 oranında oy aldı. 

Uzan Ailesi'nin yönetiminde bulunduğu Çukurova ve Kepez Elektrik’te imtiyaz sözleşmeleri Haziran 2003’te iptal edildi, 3 Temmuz 2003’te de İmar Bankası ve Adabank’a el konuldu. Şubat 2004'te, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Uzanlar'ın, İmar Bankası soruşturması çerçevesinde birçoğu hakkında ihtiyati tedbir kararı bulunan 219 şirketinin yönetimine el koydu.

2. Ergenekon İddianamesi'nde, Şener Eruygur'u askeri darbeye teşvik ettiği iddia edildi. Eylül 2009'da yurt dışına çıktı. 12 Ekim 2009 tarihinde, Fransa’ya yaptığı siyasi sığınma başvurusu kabul edildi. (HABER MERKEZİ)