Cemre Paksoy, 'Night Nurse' filminde başrolde

Oyuncu Cemre Paksoy, Mimi Rogers'la "Night Nurse" filminde başrolü paylaşacak. Film, naif bir hemşirenin çalışmaya başladığı huzur evinde dönen dolandırıcılık zincirinin içine çekilmesini anlatıyor.

Abone ol

DUVAR - Oyuncu Cemre Paksoy, Georgia Bernstein'ın yönettiği ve yazdığı "Night Nurse" adlı gerilim filminde oyuncu Mimi Rogers ile başrol oynayacak. Paksoy, yalnız yaşlıları kandıran bir dolandırıcılık planına karışan naif hemşire Eleni Sadık karakterini canlandıracak.

Film, Bernstein'ın yönetmenlik kariyerindeki ilk uzun metraj deneyimi olacak. Eddie Linker, Alex Phillips ve Lucy Rogers'ın yapımcılığını üstleneceği filmin prodüksiyonuna Ekim ayında başlanacak.

'BENİM İÇİN BİR NEVİ EVE DÖNÜŞ'

Filmle ilgili açıklamalarda bulunan Cemre Paksoy, "Georgia Bernstein'in uzun metrajlı filmi Night Nurse'de, ikonik Mimi Rogers ile başroldeyim. Eğer cesur ve sıra dışı bir şeyler arıyorsanız, bu filmi kaçırmak istemeyeceksiniz. Şikago'da bu sonbaharda çekilecek olan film, naif bir hemşirenin savunmasız yaşlıları hedef alan bir tuzak içine çekilmesini ve bu düzenbazlığın başındaki hastasıyla ilişkisini konu alan bir gerilim filmi. Daha sete çıkmadan bile sinemada görmek için sabırsızlandığınız bir şeyin kadrosunda yer almak çok nadir karşınıza çıkan bir fırsat. Ve Şikago'da tekrar bir şeyler çekecek olmak da çok heyecan verici. Orada oyunculuk yapmamın üzerinden biraz zaman geçti, bu yüzden bir nevi eve dönüş olacak benim için” dedi.

Paksoy, "Türkiye ve Amerika film endüstrileri arasında denge kurmak bazen zor olabiliyor. Ama işimi seviyorum, bu zorlukları seviyorum ve bu sıra dışı yol bana beklemediğim bir dizi yetenek kazandırdı. Bunun için minnettarım. ABD ve Türkiye'de çalışmış biri olarak, dijital platformlar gerçekten bir armağan oldu. Bu iki büyük film endüstrisi için, dijital platformlar sayesinde kültürel etkileşim hiç olmadığı kadar arttı. Erişim kolaylığı, kariyerimi her iki ülkede de daha hızlı şekilde ilerletmemi ve yönlendirmemi sağladı" ifadelerini kullandı. 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)