Çeşme’de Ilıca Halk Plajı’na Mavi Bayrak ödülü

Ilıca Halk Plajı'nın Mavi Bayrak ödülü almasıyla ilgili konuşan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, “Üç mavi bayraklı halk plajımız olmasından büyük bir gurur duyuyoruz” dedi.

Abone ol

DUVAR - Çeşme’de bulunan Ilıca Halk Plajı, Mavi Bayrak ödülüne layık görüldü. Ilıca Halk Plajı 3. Kapı’da gerçekleştirilen törende Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, "Üç Mavi bayraklı halk plajımız olmasından büyük bir gurur duyuyoruz. Dileriz önümüzdeki sene 16 mavi bayrağımıza yenilerini ekleyerek, İzmir'de en çok mavi bayrağı bulunan ilçe unvanına da sahip oluruz. Bunu birlikte başaracağız" diye konuştu.

Denizli, şunları söyledi:

"Türkiye Eğitim ve Çevre Vakfı tarafından layık görülen bu onur, Çeşme'nin sadece turizm cenneti değil; aynı zamanda çevre bilinci yüksek bir ilçe olduğunun da en büyük göstergesi. Bizler bu sahilleri geleceğe taşırsak, gerçekten bugün bu mavi bayrağı göndere çekmenin anlamı olur. Bizler bu mavi bayrağı almayı sadece bu yıl değil ama her yıl hak edersek gerçekten bir anlamı olur. Biz çevremizi korumaya devam edeceğiz."