Çete liderlerinin lüks tesisi: Gece kulüplü, hayvanat bahçeli hapishane

Tren de Aragua'nın merkez üssü olan Tocorón cezaevine düzenlenen baskının ardından 'lüks tesisi' gezen Risquez, daha önce gerçekleştirdiği ziyaretten izlenimlerini aktardı.

DUVAR - Venezuela'da Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun emriyle Tocorón cezaevine yapılan baskın, ülkenin ve Latin Amerika'nın en güçlü suç örgütlerinden Tren de Aragua'nın merkez üssünü dağıtmış oldu. BBC'den Ronna Risquez, "Cezaevi çevresinde fark hemen görülüyor. Artık etrafta içerdeki yakınlarına torba torba yiyecek ve giysi taşıyan onlarca kadın veya bir an önce havuza girebilmek için sabırsızca annelerinin eteklerini çekiştiren çocuklar görülmüyor" sözleriyle izlenimlerini aktardı. 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?