CHP Nilüfer ilçe binasına saldırı

CHP Nilüfer ilçe binasının duvarına siyasi içerikli yazı yazıldı. İlçe Başkanı Fırat Yılmaz “Size talimat veren kirli odaklar bizi yolumuzdan döndüremez” dedi.

Abone ol

BURSA - CHP Nilüfer İlçe Örgütü’nün Fethiye Mahallesi’ndeki yeni binasının duvarlarına siyasi içerikli yazılar yazıldı ve parti logosu tahrip edildi.

'FAİLLERİN EŞKALLERİ BELİRLENDİ'

İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, sosyal medya hesabından duruma tepki göstererek şu ifadeleri kullandı: “Ata Sokak'ta yeni taşındığımız CHP Nilüfer İlçe Binamıza yapılan saldırılar göstermektedir ki 'sandık korkusu' aklınızı başından almış. Karanlık sokakların sansarları, ne siz, ne de size talimat veren kirli odaklar bizi yolumuzdan döndüremeyecek… Elinizden geleni ardınıza koymayın!”

Yılmaz, gece saatlerinde bazı kişiler tarafından bina duvarlarına yazılama yapıldığını belirterek şunları söyledi: "Partimizin terör örgütüyle ilişkilendirilerek bu şekilde yapılan saldırının hiçbir kabul edilir tarafı yoktur. Gece saatinde yapılan bu yazılamadan sabah karşı haberimiz oldu."

Yılmaz, Bursa Emniyeti’ne kamera kayıtlarını gönderdiklerini, görüntülerde tespit edilen iki kişinin olduğunu söyledi.

‘BU SALDIRILAR BİZİ YILDIRAMAZ’

CHP Bursa İl Başkanı Turgut Özkan da bu saldırının İYİ Parti ve ardından CHP İstanbul il binasına saldırıyla başlayan zincirin devamı olduğunu kaydetti. Özkan şunları söyledi: "İktidar kaybedeceğini anladıktan sonra bu eylemlerin destekleyen bir yapıya kavuşturuyor bu ekosistemi. Biz bunu demokrasiye yönelik bir saldırı olarak görüyoruz. Bu saldırılar bizi yıldıramaz. 14 Mayıs seçimlerini kazandıktan sonra ülkemizi bu atmosferden kurtarmak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Umarım failler en kısa zamanda bulunur ve hak ettiği cezayı alırlar.” (DUVAR )