CHP’de 4 gün arayla iki PM: İstanbul ilçeleri açıklanacak

CHP önümüzdeki hafta az farkla kaybettiği Tuzla, Pendik, Sancaktepe, Üsküdar, Beyoğlu gibi ilçelerin adaylarını açıklayacak.

Abone ol

ANKARA - CHP yarın gerçekleştireceği Parti Meclisi toplantısında 200’e yakın seçim çevresinin adaylarını açıklayacak. Açıklanacak yerler arasında il ve büyükşehirler de olabileceği kaydedilirken toplantıda değerlendirilecek seçim çevreleri arasında Adana ve Mersin’in de olacağı kaydediliyor. Aydın adayının ise bir sonraki PM’de duyurulması bekleniyor.

CHP ADAY BELİRLEMEYE HIZ VERDİ, 4 GÜN ARAYLA İKİ PM TOPLANTISI

Perşembe günü gerçekleşecek PM’nin ardından CHP PM’nin salı günü aday belirleme gündemiyle bir kez daha toplanması bekleniyor. 4 gün arayla tekrar toplanacak PM’de de çok sayıda seçim çevresinin adaylarının açıklanacağı ve bu seçim çevreleri arasında İstanbul’un ilçelerinin de olduğu belirtiliyor.

CHP’NİN AZ FARKLA KAYBETTİĞİ İLÇELER AÇIKLANACAK

İlk etapta CHP’nin elinde olmayan Tuzla, Pendik, Sancaktepe, Üsküdar, Beyoğlu, Zeytinburnu, Eyüpsultan, Çatalca, Silivri gibi ilçelerin adaylarının açıklanabileceği kaydedilirken bu ilçelerin CHP’nin çok az farkla kaybettiği ilçeler olduğu ifade ediliyor.

Geçtiğimiz hafta tek adayı olan ya da aday isminde kesin ve açık ara uzlaşı bulunan seçim çevrelerini açıklayan CHP, bundan sonraki iki PM’de birden fazla adayı olan ve anket ve saha çalışmalarıyla belirlenen ve uzlaşılan adayları açıklayacak.