CHP'de 'A Takımı' hasarlı

9 Temmuz'da Maltepe'de Adalet Mitingi ile sonlanan 25 günlük Adalet Yürüyüşü'nde CHP'nin A Takımı'nda bazı sağlık sorunları ortaya çıktı. Vekillerin ayak tırnakları çıktı, ayakları su topladı, kaburgaları çatladı.

Abone ol

DUVAR - Adalet Yürüyüşü'nün  9 Temmuz'da Maltepe'deki Adalet Mitingi ile bitmesinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun doktorluğunu üstlenen Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar yürüyüşçülere bazı uyarılarda bulundu.

Habertürk'ün haberine göre Baydar, Kılıçdaroğlu ile beraber 25 gün boyunca aralıksız yürüyenlere kilo almamaları için beslenmelerine dikkat etmelerini, karbonhidrat ve şekerden uzak durmalarını, bol sıvı tüketmelerini ve mevsim meyve-sebzelerini tüketmelerini tavsiye etti.

AYAK TIRNAKLARI ÇIKTI, KABURGALARI ÇATLADI

Yürüyüşte Kılıçdaroğlu'nun A Takımı'ndan bazı isimler ise sağlık problemleri yaşadı. Örneğin CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, dizinden yaralandı ve yürüyüşün son kısmını topallayarak bitirdi. Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un tırnakları çıktı ve Torun terlikle yürümek zorunda kaldı. İki ayağı birden çatlayan Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise yürüyüşü topallayarak tamamladı.

Grup Başkanvekili Özgür Özel'in kaburgasında çatlaklar oluşurken milletvekilleri Musa Çam ve Haluk Pekşen'in bazı tırnakları çıktı, Ali Şeker'in ise hem ayağı su topladı hem çıktı. Yürüyüş sırasında hastaneye kaldırılan Uğur Bayraktutan'ın iki damarına stent takıldı. Kalp krizi geçiren ve üç damarı değiştikten sonra mitinge katılmak isteyen Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız'ı ise Kemal Kılıçdaroğlu engelledi.