CHP'den Soylu'ya cevap: 'Suçişleri Bakanı'

Kılıçdaroğlu'na "Sarhoş narasıyla 'heyyt!' demiş çok korktuk" diyen İçişleri Bakanı Soylu'ya CHP'den yanıt geldi: "Mafyanın şamar oğlanı haline gelen @suleymansoylu itibarını hakaretle kurtaramaz."

Abone ol

DUVAR- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret içerikli tweetle seslenen İçişleri Bakanı Soylu'ya CHP Grup başkanvekillerinden karşılık geldi.

Twitter hesabından Soylu'ya cevap veren CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: "Ne o Peker'in Sülü'sü mafyaya diklenemeyince bize mi yükselir oldun! Efendine sadık kal otur. Yoksa layık olduğun gibi cevap veririz... @suleymansoylu" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da: "Mafyanın şamar oğlanı haline gelen @suleymansoylu
kaybettiği itibarını hakaret ve iftira ile kurtaramaz. Önce mafyadan 10 Bin Dolar alan milletvekilini açıkla. Hesabı millet soracak. #Azkaldı" paylaşımı yaptı. 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise Twitter'dan "Tüm suçluların koruyuculuğunu üstlenen Suçişleri Bakanı'na söylüyorum; genel başkanımızla değil suçlularla mücadele et! Suçlulara şefkatli; öğrencilere, işçilere, hak arayanlara gaddar olmayı bırak! O kirli ağzına partimizi de genel başkanımızı da bir daha alma! HADSİZ!!!" mesajını paylaştı. 

(HABER MERKEZİ)