CHP’li 81 il başkanı Bodrum’da toplanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi il başkanları, Bodrum’da toplanıyor. Muğla İl Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleşecek ve üç gün sürecek toplantıya Genel Başkan Özgür Özel de katılacak.

Abone ol

BODRUM - 11-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan CHP il başkanları toplantısı için 81 il başkanı cuma akşamı Bodrum’a geliyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in başkanlığında yapılacak olan toplantı için CHP Muğla İl Başkanlığı ve Bodrum İlçe Başkanlığı'nda hazırlıklar sürüyor.

'SÖZ VERDİKLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK'

Programa ilişkin Muğla İl Başkanı Zekican Balcı yaptığı yazılı açıklamada, son yerel seçimlerde Muğla’nın CHP’nin kalesi olduğunu bir kez daha gösterdiğini ifade etti. Balcı “Yerel seçimler öncesinde daha önce kaybettiğimiz tüm ilçe belediyelerini tekrar alacağımızı ifade etmiştik ve bunu gerçekleştirdik. Fakat öncelikle şunu da söylemek gerekir ki sadece seçimleri kazanmak yetmiyor, halkımıza hak ettiği şekilde çağdaş, eşit ve adil bir hizmet anlayışıyla hizmet vermek, onların gönenç ve huzur içinde geleceğe güvenle bakması için genelde de iktidar olmak için elimizden geleni yapmaya, o güzel günlere ulaşmak adına çalışmaya devam ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in de bu anlamda CHP Muğla örgütüne duyduğu güvenin bir göstergesi olan ve iktidar yürüyüşümüzde büyük bir ivme kazandıracak ‘İl Başkanları Muğla Toplantısı’nda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras ile ev sahipliği yapmaktan son derece mutluyuz" dedi. 

Işın, toplantıda sürece dair konuların konuşulacağını belirtti.