CHP'li Aysu Bankoğlu: Hükümet ne iş yapıyor?

CHP'li Aysu Bankoğlu, "Millete yıktıkları vergi ve zamlarla para toplamaya çalışan bu beceriksizlikten insanlar bezmiş, çare bekliyor. Ülkeyi getirdikleri hale bakın. Hükümet ne iş yapıyor?" dedi.

Abone ol

DUVAR - Cumhuriyet Halk Partisi Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu; Çakraz, Bostanlar, Bozköy ve Kazpınar’da yurttaşlar ve muhtarlarla görüşmesinin ardından açıklama yaptı.

Bankoğlu, “AKP’nin muhteşem ekonomi yönetimi insanları evine hapsetmiş durumda. Keşke evlerinde rahat olsalar. Veremediği kira, dolduramadığı file, ödeyemediği faturalarla baş başa insanlar. Acı reçete diye millete yıktıkları vergiler ve zamlarla para toplamaya çalışan bu beceriksizlikten bezmiş, gerçek bir çare bekliyorlar. Ülkeyi getirdikleri hale bakın! Soruyorum, hükümet ne iş yapıyor?” sözleri ile tepki gösterdi.

Bankoğlu gittiği tüm köylerde, görüştüğü herkesin büyük sıkıntılar içinde olduğunu belirtirken AK Parti hükümetini görevlerini yerine getirmemekle suçladı. Bankoğlu, şunları söyledi:

"Hükümetin görevi yurttaşlarının hayat kalitesini, refahını artırmak olmalı iken vatandaşın cebindeki üç kuruşu nasıl alabilirim hesabı yapıyor! İşleri güçleri milletin sırtına vergi yıkmak. Aklımızla dalga geçen, halkına 22 yıldır hakaret eden, sopa sallayan, parmak sallayan AKP yönetimi bu cesareti kimden alıyor? Herkes bunu düşünmeli."