CHP'li Gürer'den üniversite ve sağlık kuruluşlarına ziyaret

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Niğde'de sağlık kuruluşları ve üniversiteyi ziyaret etti.

Abone ol

DUVAR - CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla dün Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr Alp Özgür Akdemir ve öğretim üyelerini ziyaret ederek fakülte hakkında bilgi aldı.

Gürer doğrudan üniversiteye ait bir hastanenin Niğde'ye kazandırılması için çalıştıklarını ve bunun gerçekleşmesi ile Niğde'nin sağlık alanında daha çekici konuma ereceğini ifade etti.

Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Öğretim Üyesi Caner Özbey’i de ziyaret eden Ömer Fethi Gürer hastanenin mevcut durumu hakkında bilgi aldı. Gürer, Niğde İl Sağlık Müdür vekili Dr. Bahadır İnan ve Sağlık Müdürlüğünde görevli sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Niğde temasları sonrası Bor Devlet Hastanesine geçen Ömer Fethi Gürer Bor Devlet Hastanesi Başhekim Öğr. Üyesi Kader Zeybek Aydoğan ve çalışma arkadaşları ziyaret etti.

CHP Niğde Milletvekili Gürer’in üniversite ve sağlık kuruluşlarına ziyaretlerine İl Genel Meclis Üyesi Turgay Yıldız, Niğde Belediye Meclis Üyesi Erdal Aydoğan katılırken Bor ilçesi Devlet Hastanesi ziyaretine Bor CHP İlçe Başkanı Hakkı Taşdemir ve Bor Belediye Başkan Adayı Ahmet Yalçınkaya ve Yönetim Kurulu da iştirak etti. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada sağlığın önemine vurgu yaparak, bu bağlamda bölgemizde sorunların tümden ortadan kalkması için bizlerde gayret ve çabalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Sağlık çalışanları ve doktorlarımız özlük haklarından, taşeronun kadro hakkına kadar her alanda yanlarında olacağız. Sağlık hizmetlerinde oluşan sorunlarında giderilmesi için uyarılarımızı bakanlık düzeyinde de gündeme getirmeye devam edeceğiz” dedi.