CHP’li vekil emojileri açık unuttu: Kılıçdaroğlu Gandalf oldu!

CHP milletvekili Tacettin Bayır, partisinin grup toplantısını Facebook'tan canlı yayınlamak isterken emojileri açık unuttu. Yayın boyunca konuşan partililer emojilerden etkilendi. Yayını yaptığı telefonun danışmanına ait olduğunu söyleyen Bayır, "Danışmanım da çok üzülüp paniklemiş, hemen istifa mektubu yazıp getirdi" dedi.

Abone ol

DUVAR - CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, partisinin grup toplantısını Facebook üzerinden canlı yayınlarken 'Face effects' eklentisinin açık olduğunu fark etmedi.  Yayın boyunca, Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer parti üyelerini kılık değiştirdi. 18 dakika boyunca devam eden yayın sırasında izleyenleri kahkahaya boğan Bayır, durumu fark edince canlı yayını sildi.

'YÜZÜKLERİN EFENDİSİ'NDEN GANDALF...'

Hürriyet'te yer alan habere göre, CHP'li vekilin Facebook üzerinden yaptığı canlı yayını izleyenler, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Yüzüklerin Efendisi serisinin 'sakallı ve şapkalı büyücüsü' Gandalf kılığında gördü. Ancak yorumları görmeyen Bayır, yayını bir süre daha devam ettirince ortaya izleyenleri gülümseten görüntüler çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra kadraja giren diğer parti üyeleri de uygulamadan nasibini alırken görüntüler, kısa süre içerisinde Twitter'da da çok sayıda paylaşım ve yorum aldı.

Yayını danışmanını telefonundan yaptığını söyleyen Tacettin Bayır, "Ama yayını yaptığım Facebook hesabı bana ait. Hatta önce, 'Eyvah saldırıya uğradık’ diye aktrollerin günahını da aldık doğrusu. Sonradan öğrendik Facebook’ta yeni bir uygulama başlamış, o uygulama da açık kaldığı için ondan kaynaklanmış" dedi.

Danışmanın istifa mektubu yazdığını aktaran Bayır, "Danışmanım da çok üzülüp paniklemiş, hemen istifa mektubu yazıp getirdi. Ben de, 'Dur bakalım, genel başkan arayıp o şapkayı kafama nasıl geçirdiniz demezse bir şey olmaz' diye takıldım. Genel başkanımız da şu ana kadar aramadı" diye konuştu.