CHP'liler Celal Çelik'i ziyaret etti

CHP avukatları ve milletvekilleri gözaltındaki parti avukatı Celal Çelik'i ziyaret etti: Bir an önce savcılığa sevk edilmeli.

Abone ol

DUVAR - CHP avukatları, dün Ankara'da gözaltına alınan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdardoğlu'nun avukatı Celal Çelik'i ziyaret etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde gözaltında tutulan Çelik'i parti avukatlarından Turan Aydoğan, Süleyman Bülbül, Çağlar Çağlayan, Ömer Koçak ve milletvekilleri Barış Yarkadaş ile Nihat Yeşil ziyaret etti. Avukatlar Çelik'in sağlığının ve moralinin iyi olduğunu belirtirken Yarkadaş, emniyet müdürlüğü önünde bir açıklama yaptı.

'HAYATINI FETÖ İLE MÜCADELEYLE GEÇİRDİ...'

Yarkadaş, "Hayatını terör örgütü FETÖ'ye karşı mücadele ile geçirmiş olan Sayın Çelik'e yönelik muamele FETÖ soruşturmasının zıvanadan çıktığının göstergesidir" dedi. Çelik'in FETÖ'nün yargıyı ele geçirmesine tepki göstermek için hakimlikten istifa ettiğini belirten Yarkadaş, şöyle devam etti: "Soruşturmayı yürüten sayın savcının, bu maddi gerçeği hassasiyetle değerlendireceğini umuyorum. Celal Çelik bir an önce savcılığa sevk edilmeli ve serbest bırakılmalıdır." (HABER MERKEZİ)