Chris Rock tokat yedi, gösterisinin fiyatları yükseldi

Chris Rock'ın yeni komedi gösterisinin bilet fiyatları, Will Smith’in 94. Oscar Ödülleri Töreni’nde komedyene tokat atmasının ardından artış gösterdi.

Abone ol

DUVAR - 94. Oscar Ödülleri töreninde Will Smith'in Chris Rock'a tokat atmasının ardından Rock’ın komedi gösterisine ilgi arttı. 57 yaşındaki komedyenin yeni şovunun bilet fiyatları yükseldi. 

Kayıp Rıhtım'ın aktardığına göre, bilet satın alma sitesi TickPick, sadece tek bir günde Chris Rock’ın “Ego Death World Tour” adlı stand-up gösterisi için geçen ayın tamamından daha fazla bilet sattıklarını duyurdu. TickPick ayrıca biletlerin fiyatının yüzde 200’ün üzerine bir artışla satılmaya başladığını da belirtti. Bundan yaklaşık 2 hafta önce 46 dolardan satılan biletler şimdi en ucuz 341 dolara bulunabiliyor.

“Ego Death World Tour”un ilk gösterilerinden biri olan Boston şehrindeki Wilbur Tiyatrosu’nda gerçekleşecek komedi şovu için bilet fiyatı yalnızca bir saat içinde 338 dolardan 450 dolara çıktı. Bilet fiyatlarındaki bu artışın artan talep nedeniyle yapıldığı ve “Ego Death World Tour” turnesinin şimdiden çok büyük kazançlara sahip olduğu belirtildi.

Rock’ın beş yıldan uzun bir süredir ilk komedi turuna çıkmasını da sağlayacak olan "Ego Death World Tour", tamamen yeni içeriklerden oluşacak.