Christian Bale: Christopher Nolan yönetirse Batman'i tekrar oynarım

Oscar ödüllü oyuncu Christian Bale, tek bir şartla izleyicilerin karşısına dördüncü kez Bruce Wayne/Batman olarak çıkabileceğini duyurdu. 

Abone ol

DUVAR - Marvel'ın "Thor: Love and Thunder" filminde Tanrı Kasabı Gorr karakteriyle izleyicilerle buluşacak olan Oscar ödüllü oyuncu Christian Bale, Batman filmlerine ilişkin konuştu. Christopher Nolan imzalı "Batman Begins", "The Dark Knight" ve "The Dark Knight Rises" filmlerinde Batman karakterini canlandıran Bale, Nolan'ın yönetmesi şartıyla Batman rolüne geri dönmeye hazır olduğunu söyledi.

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, ScreenRant'e konuşan oyuncu, henüz yeni bir Batman filmi projesi olmadığını belirtti. Bale, "Zaman zaman insanlar bana, 'Duyduğuma göre sana teklif edilmiş' diyorlar ve ben de 'Bu benim için tamamen yeni bir haber, bana kimse söylemedi' diyorum" diye konuştu. 

Christopher Nolan ile bir anlaşması olduğunu belirten Bale, "'Bunu yapacak kadar şanslıysak, üç film çekelim, sonra uzaklaşalım. Çok fazla oyalanmayalım' dedik. Bana göre, Chris Nolan, anlatacak başka bir hikâyem var derse bu önemli bir şey olurdu. Bu hikâyeyi benimle anlatmak isterse, projenin içinde olurdum" ifadelerini kullandı.