Çiğli Belediyesi'nin İngilizce kursları başladı

Çiğli Belediyesi'nin başlattığı İngilizce kurslarına ilişkin konuşan Başkan Yıldız, "Kişisel gelişimine önem verenlerin destekçisi olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Abone ol

DUVAR - Çiğli Belediyesi, 14 yaş ve üzeri kursiyerler için A2 seviyesi İngilizce kursları başlattı. Prof. Dr. Nermin Abadan Unat Kadın Yaşam Merkezi’nde başlayan kurslar, 4 hafta boyunca devam edecek. 

Kurslara ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, şunları söyledi: "Kentimizin fiziki ihtiyaçlarına yönelik sürdürdüğümüz temel belediyecilik çalışmalarımızın yanı sıra Çiğlili komşularımızın talepleri doğrultusunda hizmet ve projeler üretmeye de gayret ediyoruz. Eğitim, sanat, spor ve mesleki anlamda kendisini geliştirmek isteyenler için ücretsiz kurslar düzenliyoruz. Son olarak, İngilizce kursumuzun startını verdik. Dört hafta boyunca A2 seviyesinde eğitim vereceğiz. Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları göz önünde bulundurduğumuzda, kişisel gelişimine önem veren bireylerin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz."