Çıray: Bir sanatçı rahatsız olduğunu söyledi

İYİ Parti'den Aytun Çıray, Hatay'daki birliklere yapılan ziyaretten sonra, bir sanatçının kendisine ortamdan rahatsız olduğunu söylediğini iddia etti. Çıray Twitter'dan konuyla ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  ile beraber Hatay'daki sınır birliklerini ziyaret eden sanatçılardan birinin "ortamdan rahatsız oldum ve fotoğraf vermemeye çalıştığım" dediğini iddia etti.  

Aytun Çıray kişisel Twitter hesabından şu açıklamada bulundu:

“Sayın Erdoğan'ın şehit veren ordumuza destek vermek amacı ile sanatçıları davet edip moral yardım istemesi normaldir. Bu konunun tartışılır olmasının nedeni öncelikle davet sahibinin Afrin operasyonunu burada da seçim kampanyasına dönüştürmeye çalışmış olmasıdır.

Hatay ziyareti tartışması bitmiyor: 25 sanatçı son anda uçağa binmedi

'MİLLİ VE KAPSAYICI OLSAYDI TARTIŞILMAZDI'

Bunun delili sadece AKP'ye yakınlığı ile bilinen sanatçıların davet edilmesidir. Keşke Sn Erdoğan milli ve kapsayıcı davranıp objektif bir davetle daha geniş bir yelpazede davette bulunsaydı. O zaman bu işler bu kadar tartışılmaz, moral vermek yerine moral bozmazdı."