Cisse Fenerbahçe'de Guilherme Göztepe'de

Fenerbahçe, Alanyaspor'dan Papiss Cisse'yi renklerine bağladı. Göztepe ise Trabzonspor'da kiralık oynayan ve sözleşmesi feshedilen Guilherme'yi transfer ettiğini duyurdu.

Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Alanyaspor'da forma giyen Papiss Demba Cisse'yi kadrosuna kattı. Kulüp Cisse'nin transfer haberini, Gülen Gözler filminde Şener Şen'in canlandırdığı Vecihi karakterinin eve uçakla giriş sahnesiyle duyurdu.

Almanya'nın Freiburg takımında gösterdiği performansla dikkat çeken Senegalli futbolcu Newcastle United'a transferiyle adını geniş çevrelere duyurmuştu. 4 sene Premier Lig'de forma giyen futbolcu Çin'e transfer olduktan sonra 2018'de Alanyaspor'un yolunu tutmuştu. 2 yıldır Antalya temsilcisinde forma giyen Cisse, bu süre zarfından 58 Süper Lig maçında 38 gole imza attı. 

Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı 35 yaşındaki forvet oyuncusuyla yapılan anlaşmanın detayları henüz netleşmedi.

GUILHERME TRABZON'DAN GÖZTEPE'YE

Trabzonspor, Ocak 2020'de Portekiz'in Alvarenga takımından kiraladığı Guilherme ile olan sözleşmesini feshetti. Anlaşmaya göre Trabzonspor Brezilyalı oyuncuya 350 bin euro ödeyecek.

Fesih haberinden kısa bir süre sonra Göztepe, Guilherme'yi Alvarenga'dan kiraladığını duyurdu. İzmir ekibi 29 yaşındaki futbolcuyla 2 yıllık anlaşma sağladı. 

Guilherme Trabzonspor'a gelmeden önce de Yeni Malatyaspor'da 1,5 yıl kiralık olarak forma giymişti. (HABER MERKEZİ)