Coca Cola'dan insan dışkısı çıktı

Coca Cola'nın Kuzey İrlanda fabrikasında teneke kutularda insan dışkısı bulunmasının ardından üretime ara verildi. Şirket yetkilileri olayın göçmenler tarafından gerçekleştirilmiş olabileceğini öne sürmesi ise tepkilere sebep oldu.

Abone ol

DUVAR - Kuzey İrlanda'da bulunan Coca Cola fabrikasında teneke kutulardan insan dışkısı çıkmasının ardından üretim geçici süreliğine durduruldu. Olayın meydana gelmesinde 'göçmenlerin neden olduğu' iddiası ise tepkiye neden oldu.

Kuzey İrlanda'nın Lisburn kentinde bulunan Coca Cola fabrikasında teneke kutularda insan dışkısına rastlanılmasının ardından üretim 15 saatliğine durduruldu. Belfast Telegraph'a konuşan şirket yetkilisi olayın kutuların getirildiği Almanya kaynaklı olduğunu ve göçmenler tarafından gerçekleştirilmiş olabileceğini öne sürdü, "Kelimenin tam anlamıyla korkunçtu. Çünkü temizlenebilmeleri için makineleri 15 saatliğine kapatmamız gerekti. Bu alışılmadık bir durumdu çünkü kutular genelde İngiltere’nin başka bir noktasından gelirdi ama görünüşe göre bu kez Almanya’dan gelmişti. Konuşulanlara göre, zavallı göçmenler kamyonette uzun süre yolculuk yapmıştı ve çaresiz kaldıkları için de kutuları kullanmak zorunda kalmışlardı."

Öte yandan Kuzey İrlanda polisi olay hakkında soruşturma başlatıldığını, incelemenin henüz erken olması dolayısıyla açıklama yapılamayacağını söyledi. (DIŞ HABERLER)