Çocuklar için korkutucu bulunmuştu: Susam Sokağı’nın kayıp bölümü ortaya çıktı

Daha önce kayıp medya olarak kabul edilen Susam Sokağı’nın bir bölümü, internete yüklendi. Çocuklar için korkutucu bulunan bölüm, Batı’nın Kötü Cadısı’na odaklanıyor.

Abone ol

DUVAR - "Susam Sokağı" yapımında 'kayıp medya' olarak anılan bir bölüm, seneler sonra Reddit kullanıcısı sarsaparilla170170 tarafından platformun r/lostmedia bölümüne yüklendi. Çocuklar için korkutucu olduğu öne sürülen bölümde, Margaret Hamilton canlandırdığı Oz Büyücüsü karakteri Batı’nın Kötü Cadısı yer alıyor. 

Kayıp Rıhtım'ın Movie Web'den aktardığı habere göre, bölüm, David’in Hooper’ın dükkânından çıkmasıyla başlıyor ve Batı’nın Kötü Cadısı, süpürgesiyle sahneye giriş yapıyor. Artık Oz diyarında olmadığını mırıldanan Kötü Cadı, David’in yanına gidiyor ve ikili arasında bir tartışma başlıyor. 

Reddit kullanıcısı tarafından yüklenen bölüm, müzikal ve eğitici bölümleri çıkartıldığı için “tam bir bölüm” olarak değerlendirilemiyor. Video, merkezine yalnızca cadıyı alıyor.

SUSAM SOKAĞI, EKRAN MACERASINA DEVAM EDİYOR

Çocuklara yönelik eski gösterilerden olan "Susam Sokağı" (Sesame Street), yayın hayatına 1969 yılında başladı. Bugüne dek müzikal, film, oyun gibi birçok farklı formatta izleyicilerle buluşan yapım, 52 sezon ve 2647 bölümle birlikte ekran macerasına devam ediyor.

Bir dönem TRT uyarlamasına da konu olan Susam Sokağı seslendirme kadrosunda Altan Erkekli, Köksal Engür, Hakan Odabaşı, Erdinç Doğan ve Sungun Babacan gibi isimleri konuk etmişti. Yapım ayrıca Türkçe isimleriyle Minik Kuş, Edi, Büdü, Kurabiye Canavarı, Kurbağacık, Açıkgöz gibi karakterleri literatüre kazandırdı.

"Susam Sokağı", yeni bölümleri ile HBO Max üzerinden yayınlanmaya devam ediyor.