Çocukları katili arıyor: Bulana 35 milyon dolar

Beş yıl önce öldürülen Kanadalı milyarder Barry ve Honey Sherman'ın oğulları Jonathan Sherman, cinayetin çözülmesine yardımcı olacak kişiye 35 milyon dolar vereceğini açıkladı.

Abone ol

DUVAR- Beş yıl önce Kanada Kuzey York'taki evlerinde öldürülmüş olarak bulunan Barry ve Honey Sherman'ın oğulları Jonathon Sherman, ebeveynlerinin katili hakkında bilgi getirenlere 35 milyon dolar vereceğini açıkladı.

15 Aralık 2017'de öldürülen çiftin otopsi raporunda boğularak öldürüldükleri anlaşılmış, eve zorla girildiğine dair bir kanıt bulunamamıştı.

Jonathon Sherman, CBC Toronto'ya yaptığı açıklamada "Bu kötü eylemin sorumluları adalete teslim edilene kadar dosyanın kapatılması mümkün değil" dedi.

Mahkumiyete yol açacak bilgiler için daha önce 10 milyon dolar ödül vereceğini duyuran Sherman, ödüle 25 milyon dolar daha ekleyeceğini belirtti.

Kanada'daki en büyük jenerik ilaç üreticisi olan Apotex'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Barry Sherman öldürüldüğünde 75, eşi Honey Sherman ise 70 yaşındaydı.

Mahkeme belgelerine göre, mal varlıklarının 5 milyar dolardan 10 milyar dolara kadar olduğu tahmin edilen ailenin şirketi 500 milyon dolarlık bir davayı kaybetti ve bazı mali baskılarla karşı karşıya kaldı. Barry Sherman'ın öldürülmeden önce bazı çalışanları işten çıkardığı aktarıldı.

Geçen aralık ayında Toronto polisi, çiftin öldürüldüğüne inandıkları gün (13 Aralık 2017) Sherman evinin yakınında yürüyen bir kişinin video görüntülerini yayınladı. Polis, şüpheliyi henüz teşhis edemediklerini ve cinayetlerin zanlısı olarak nitelendirdiklerini söyledi. (HABER MERKEZİ)