'Çok acıklı' demişlerdi: Osbourne ailesi, Spears'tan özür diledi

Daha önce şarkıcı Britney Spears'ın dans videoları için "acıklı" ifadesini kullanan Osbourne ailesi, podcast serilerinin son bölümünde Spears'tan özür diledi.

Abone ol

DUVAR - The Osbournes adlı podcastinde şarkıcı Britney Spears'ın dans videolarına yönelik "Çok acıklı, çok çok acıklı" ifadelerini kullanan solist Ozzy Osbourne ve kızı Kelly Osbourne, Spears'tan özür diledi. 

Spears, Ozzy Osbourne'un Spears'ı her gün dans ederken görmekten bıktığını ve Kelly Osbourne'un da şarkıcı için üzüldüğünü belirtmesinden sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İnsanlık tarihindeki en sıkıcı aile olan Osbourne ailesine kibarca gitmelerini söyleyeceğim" diye konuşmuştu. 

'YİNE DE HARİKA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ'

NTV'nin aktardığına göre, Kelly Osbourne, podcast'in 29 Temmuz'da yayımlanan son bölümünde ailesinden Spears'tan özür dilemelerini istedi. Kelly Osbourne, "Özür dileriz Britney, yine de harika olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. 

Ozzy Osbourne ise "Britney, sana gerçekten bir özür borçluyum. O yorumu yaptığım için çok özür dilerim. Ama her gün aynı lanet dansı yapmasan daha iyi olur. Bazı hareketleri değiştir. Gerçekten özür dilerim. Seni seviyorum ve güzel olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. 

Babasının ardından tekrar söze giren Kelly Osbourne, "Danslarını seviyorum, seni mutlu ediyor ve birimiz seni üzdüyse çok özür dilerim" diye konuştu. 

(ALINTI)