Çorum'da husumetli iki aile arasında kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Çorum'un Boyat ilçesine bağlı Kuruçay köyünde iki aile arasında çıkan kavgada bir kişi öldürüldü. Kavgadan sonra kaçan şüpheliler aranıyor.

Abone ol

DUVAR- Çorum'un Bayat ilçesinde yaşayan iki aile, aralarındaki husumet nedeniyle kavga etti. Bir kişinin öldüğü kavgada kaçan şüpheliler aranıyor. 

DHA'da yer alan habere göre Çorum'da dün akşam çıkan iki husumetli aile arasındaki kavgada Sezer D. isimli kişi öldü. Boyat ilçesinin Kuruçay köyünde yaşanan olayda Ersin M., Resul M., Aslan M. ve Bedir M. ile husumetli oldukları Murat D., Cemal D., Sezer D., Şehri D. ve Hüseyin D. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada Sezer D. ve Şehri D. silahla yaralandı. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bayat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 yaralı, ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak Sezer D., doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından jandarma köyde, polis ekipleri ise Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

(HABER MERKEZİ)