'Cumhurbaşkanımız muhalefetini üretiyor'

AK Partili Görgül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını değerlendirdi: "Cumhurbaşkanımız kendi içerisinde muhalefet üretiyor. Bu çok kıymetli bir şey. "

Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Helin Görgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Giresin'da yaptığı konuşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CNN Türk'te bir programa katılan Görgül, Erdoğan'ın "Son zamanlarda gerileme yaşandıysa maalesef yaptığımız yanlışlardan. Kendi çıkarını partisinin ve ülkesinin önünde tutan hiç kimse AK Parti’de yöneticiliğe talip olamaz. Bu süreç içerisinde elbette yorulan, yolda kalan maalesef yolunu şaşıran arkadaşlarımız da oldu" ifadelerini şöyle değerlendirdi:

""Cumhurbaşkanımızın çağrısı AK Parti'nin kendi içerisinde dahi kendi muhalefetini üretebildiğinin göstergesi. Yani kendi teşkilatını uyarıyor. Aynı zamanda kendi içinde muhalefet üretmek bu aslında. Bu çok kıymetli bir şey. Muhalefetin varlığı daha iyiyi bulmanın da bir yoludur aynı zamanda. Cumhurbaşkanımız gerçekten milletin adamı. Tevazusuyla, millete yaklaşımıyla her anlamda milletin adamı. Ama aşağılara doğru indiğiniz zaman aynı tevazuyla, aynı halkla bütünleşmeyle karşılaşamıyorsunuz."