Cumhurbaşkanlığı bütçesine güzelleme!

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Cumhurbaşkanlığı bütçesiyle ilgili olarak, "Milletin hudutsuz sevgisi onun manevi bütçesidir" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanlığı'nın 845.365.000 TL düzeyindeki 2018 yılı bütçe teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülerek kabul edildi.

Abone ol

ANKARA - Örtülü ödenek, yazlık saray, danışmanlar ve daha birçok başlıkla tartışma konusu olan Cumhurbaşkanlığı bütçesine AK Parti’den tam destek geldi. Plan Bütçe Komisyonu’nun AK Partili üyesi Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, “Türkiye artık eski Türkiye değil, bugün en sevdiğimiz adamı, Cumhurbaşkanı, Genel Başkanımızı, Recep Tayyip Erdoğan’ı size yedirmeyeceğiz. Buna gücünüz yetmeyecek” dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ise yaptığı konuşmada, “Anayasa’nın tarif ettiği şekilde Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk milletinin birliğini hakkıyla temsil eden bir muhterem Cumhurbaşkanına sahibiz” diyerek Cenab -ı Hakk’a şükrettiğini ifade etti.

Aydemir şöyle devam etti: “Bir yazarımız diyor ki; “Talihin ve tarihin milletlere güldüğü anlar vardır” Bunu bir başka yazar “yıldızın parladığı anlar” diye tarif ediyor. Cumhurbaşkanlığı bütçesi vesilesiyle hiç mübalağa etmeden bir hakkı teslimi vazife biliyorum”

Cumhurbaşkanlığı 2018 bütçesi 845.365.000 lira

CUMHURBAŞKANLIĞINDA VATAN NÖBETİ

Türkiye’nin son 16-17 yılına vicdan penceresinden bakıldığında millet düşmanlarının, vesayetçilerin, iç ve dış hainlerin aleyhine yapılan işlerin altında milletin adamı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası olduğunu belirten Aydemir şöyle devam etti;

“Millet lehine ne varsa, hangi tarihî karar, hangi büyük eser varsa altındaki imza milletin bağrından kopup gelen bir büyük lidere Recep Tayyip Erdoğan’a aittir şükür. Bayrak hassasiyetinde, ecdat sadakatinde, inanç titizliğinde, liderlik kabiliyetinde tartışılmaz bir büyük siyaset adamının çehresi belirir karşınızda bu zaman dilimlerinde. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” diye haykıran bir vatan aşığı millet evladının sesi çınlar kulaklarınızda. O sesin sahibi Recep Tayyip Erdoğan’dır. İşte, şu anda bu müstesna devlet adamının vatan nöbeti tuttuğu Cumhurbaşkanlığı bütçesini görüşüyoruz. Milletin hudutsuz sevgisi onun manevi bütçesidir. Bunun da özellikle altını çiziyorum. Kabul edeceğimiz mali bütçenin hayırlı olmasını temenni ediyorum Cenab-ı Hak’tan.” (DUVAR)