Dağ köylerinde at sırtında taşıyıp 24 saat çalışarak yapıyorlar...

Köylüler dağ yamaçlarından topladıkları doğal üzümleri at sırtlarında evlerine götüren köylüler imece usulüyle 24 saat çalışıp pekmez yapıyor.

DUVAR - Bitlis’in Hizan ilçesinin dağ köylerinde yapılan organik üzüm pekmezi büyük bir emeğin ürünü olarak ortaya çıkıyor.

Haberin Devamı
Yarış kızıştı: En fazla emekli promosyonu veren banka belli oldu 'Gönül Dağı'na Kiraz geliyor: Öykü Gürman kadroda 'Kızılcık Şerbeti'ne konuk olan oyuncular 2024'ün en iyi araçları seçildi: Japon ve Güney Kore markaları zirvede Konut kredisi faiz oranları güncellendi: 3 milyon TL'nin geri ödemesi Uzman isim yanıtladı: Ev, araba ne zaman alınır?