Dağ köylerinde at sırtında taşıyıp 24 saat çalışarak yapıyorlar...

Köylüler dağ yamaçlarından topladıkları doğal üzümleri at sırtlarında evlerine götüren köylüler imece usulüyle 24 saat çalışıp pekmez yapıyor.

DUVAR - Bitlis’in Hizan ilçesinin dağ köylerinde yapılan organik üzüm pekmezi büyük bir emeğin ürünü olarak ortaya çıkıyor.

Haberin Devamı
Yeni araştırma: Türkiye’de ne kadar Kürt yaşıyor? BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Havada 'Pegasus' paniği: '3 kez düşme tehlikesi atlattı' iddiası Dev banka oran verdi: Türkiye için faiz ve asgari ücret tahmini Doğan, Şahin ve Kartal’ı üreten fabrika yeniden 'motor' dedi En iyi 10 penaltıcı: Milli futbolcu da listede