Darth Vader geri dönüyor: Hayden Christensen, yeni Star Wars dizisinin kadrosunda

Anakin Skywalker/Darth Vader karakteriyle tanınan Hayden Christensen, 2022 başlarında çekimine başlanması beklenen "Ahsoka" dizisinde yer alacak.

Abone ol

DUVAR - Hayden Christensen, Disney Plus'ın yeni Star Wars dizisinde Anakin Skywalker/Darth Vader rolünü yeniden canlandıracak. Christensen, Star Wars evreninde olduğu gibi, geçmişe dönüşlerde veya bir Jedi varlığı olarak yer alacak.

Beyazperde'nin haberine göre, Dave Filoni tarafından yazılan "Ahsoka" adlı dizi, "Jedi'ın Dönüşü"nün beş yıl sonrasında geçiyor. Christensen, 2022'de prodüksiyona başlayacak olan "Ahsoka"da "The Mandalorian"da yer alan, Anakin Skywalker'ın Jedi Padawn'ı olarak aynı isimli karakteri canlandıran Rosario Dawson'la birlikte rol alacak.

DİZİNİN BAŞROLÜNDE ROSARIO DAWSON YER ALIYOR

"The Mandalorian" dizisine Ahsoka karakteriyle yer alan Rosario Dawson, bu dizide de Ahsoka’yı canlandıracak. Ahsoka, büyük montralleri ve renkli pigmentleri ile tanınan yabancı tür Togruta'lardan biri olarak biliniyor. Ahsoka'nın karakteri, George Lucas ve Dave Filoni tarafından oluşturuldu. 

Christensen ayrıca, Disney Plus'ın Obi-Wan Kenobi dizisinde de Darth Vader olarak Ewan McGregor'la birlikte rol alıyor.