Defne Devlet Hastanesi'ne Twitter hesabı açılıp iş makinesi paylaşıldı

Defne Yeni Devlet Hastanesi temel atma töreninde çimento dökülen yerin çok ufak bir alan olduğunun ortaya çıkmasıyla alanda iş makineleri ile çalışmaya başladı.

Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cuma günü katıldığı Defne Yeni Devlet Hastanesi temel atma töreninde aslında temel atılmadığı ortaya çıkınca hastaneye bir Twitter hesabı açıldı.

"Defne Devlet Hastanesi" isimli hesaptan videolu olarak "Yapımına başlanan Defne Hastanemizin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. ⏳1. Gün" paylaşımı yapıldı.

Görüntülerde birçok iş makinesinin temel kazdığı görüldü.

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma günü (24 Mart) Hatay'ın İskenderun ilçesinde deprem konutları ve Defne Yeni Devlet Hastanesi temel atma törenine katılmıştı. Sosyal medyada hastane temel atma töreni sonrası paylaşılan fotoğraf tartışma yaratmıştı. Fotoğrafta, beton dökülen alanın aslında temel olmadığı, küçük bir alanın demirlerle çevrildiği ve etrafında başka bir şey olmadığı görülmüştü.

Görüntüler sonrası beton dökülen alan ortadan kaldırıldı. Asılan hastane tabelası da yerinden söküldü.

Hastanenin temelinin atılmadığını görüntülemek için söz konusu araziye giden Atayurt gazetesi muhabiri Seyfettin Uygur ise saldırıya uğradı.(HABER MERKEZİ)