Defne Samyeli: Yine rezillik

Sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, sosyal medyada kızı Deren Talu hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

DUVAR - Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın boşanmasının ardından oyuncu ve sunucu Defne Samyeli ve kızı Deren Talu'dan açıklama geldi. Talu, "Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum" derken annesi Defne Samyeli de, "Yine sosyal medyada bir ton rezillik" dedi.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çiftinin bu sabah gerçekleşen boşanmasından önce sosyal medyada Ilıcalı ile Deren Talu arasında bir ilişki olduğu iddia edilmişti. Talu, bu iddia üzerine yine sosyal medyada paylaştığı açıklamada, "Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez merhaba demişimdir, o kadar. Londra’ya en son 13 yaşımda ailemle gittim, iddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir!!! Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz" dedi.

'NE İLİŞKİSİ, NE LONDRA'SI, NE EVİ?'

Defne Samyeli ise, "Yine dedikodu, yine iftira yine sosyal medyada yorum adı altında bir ton rezillik! Ne ilişkisi! Ne Londra'sı! Ne evi? Hayatlarımızda böyle çirkinlikler yok. Kızım Deren'in adını karıştırmaya çalıştıkları, tamamen uydurma bu senaryoyu üreten, yazan, yayan herkes hakkında yasal yollara başvuruyoruz. Sorumlular elbette ortaya çıkacak, cezalarını çekecekler. 22 yaşında tertemiz genç bir insanı kendi karanlık ruhlarıyla böyle üzüp incitenler, mutlaka bedelini öderler" paylaşımını yaptı. (HABER MERKEZİ)

O Ses Türkiye tepkisi: Bilgi pisliği yaratıyorsunuz!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşandı