Defne Samyeli'den Hande Fırat'a: Melik Yiğitel’in ağzının payını verdiği için teşekkür ederim

Melik Yiğitel'in kendisi hakkındaki sözlerine açıklama yapan Defne Samyeli, "Bütün kadınlar istediğimiz işi yapmakta istediğimiz kişi olmakta ve istediğimiz hayatı seçmekte özgürüz" dedi.

DUVAR - Televizyoncu Melik Yiğitel'in, haber sunuculuğundan sonra meslek olarak şarkıcılığı seçen Defne Samyeli için "Beni hayal kırıklığına uğrattı" ifadesini kullanması gündemdeki yerini koruyor.

Defne Samyeli kendisi üzerinden kadınları hedef alan sözlerinden dolayı Yiğitel'e tepki gösterdi. Samyeli, Instagram hesabından açıklama yaparak, "Biz kadınlar el ele oldukça üzerimizdeki bu riyakar algı ve bakış açıları yok olmaya mahkum kalacak" dedi.

Haberin Devamı
SONAR'dan son anket: CHP'den AK Parti'ye büyük fark FourFourTwo en heyecan verici 50 genci sıraladı: Arda Güler ilk 3'te Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? Antalyalı ailenin kabus gibi İstanbul tatili: Şu an parasız kaldık Akaryakıt fiyatları güncellendi: 13 Ağustos benzin, mazot fiyatları Uzmanlar anlattı: Suriye'deki deprem Türkiye'deki fayları tetikler mi?