DEM Partili vekillerle tokalaşan Bahçeli: 'Yeni bir döneme giriyoruz'

MHP lideri Devlet bahçeli, DEM partililerle tokalaşmasına ilişkin soruya "Dünyada barış isterken kendi ülkemizde barışı sağlamak lazım" cevabını verdi. 

Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Meclis'in yeni yasama yılının açılışında DEM Partili vekillerle tokalaşması gündem oldu. Bahçeli Meclis açılış oturumunun kapanmasının ardından aralarında DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık'ın da olduğu milletvekilleriyle tokalaştı. 

Bahçeli gazetecilerin bu konu hakkındaki sorusuna şu cevabı verdi: "Yeni bir döneme giriyoruz. Dünyada barış isterken kendi ülkemizde barışı sağlamak lazım." 

MHP lideri Bahçeli, "DEM parti ile de bir temasınız oldu. Bir başsağlığı dilemişiniz" sözleri üzerine de "Evet, doğrudur" dedi.

Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek" sözlerine ilişkin ise, "Sayın Cumhurbaşkanımız muhtemel gelişmeler üzerinde kararlı bir şekilde duruyor. Türk milletini de bu manada uyarıyor" ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)