DEM'e uzanan el: Rejimin restorasyon arayışı

Gazeteci Bahadır Özgür, bu hafta Soru/Yorum'da Bahçeli-DEM Parti tokalaşmasını, yeni bir çözüm süreci ihtimali olup olmadığını ve Erdoğan'ın konuşmasındaki Demirtaş detayını yorumladı.

DUVAR - Gazeteci Bahadır Özgür, Soru/Yorum programı ile Gazete Duvar Youtube kanalında izleyicilerin sorularını yanıtladı.

Bahadır Özgür, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Meclis Genel Kurulu'nda DEM Partililerle tokalaşması ve daha sonra yaptığı 'barış' açıklaması ile Erdoğan'ın konuşmasındaki Demirtaş detayı konularına ilişkin yorumlar yaptı.

Özgür, 1998 yılından bu yana iktidarın kurucu unsurlarından olduğunu belirttiği MHP'nin bu çıkışının siyaseten bir anlamı olduğunu belirterek "Bunun gündem değiştirmek için yapıldığını düşünmüyorum" dedi.  

Bahadır Özgür programda, iktidar blokunun çözüm süreci benzeri bir planı olduğunu düşünmediğini belirterek "Bir barıştan ziyade sürdürülemez yapıya ilişkin bir restorasyon arayışı olarak bakmak lazım" ifadelerini kullandı. Özgür, iç gelişmelerin dış gelişmelerden özellikle Ortadoğu'daki büyük bir savaş ihtimalinden ayrı düşünülemeyeceğini kaydetti.            

Gazete Duvar, herkesin bilgiye erişim hakkını savunuyor! Bağımsız gazeteciliğe destek olmak ve güçlü bir ses oluşturmak için bize YouTube Katıl’dan destek olabilirsiniz. Her destek, daha özgür bir medya ve gerçeğe ulaşmak için atılmış bir adımdır. Gazete Duvar'a YouTube Katıl'dan destek olmanın 3 adımı:

(HABER MERKEZİ)

Hangi kişilik özellikleri incel olmaya yatkın? Incel'ler ne kadar tehlikeli? Osman Özarslan değerlendirdi İskender Bayhan anlattı: İşçi eylemlerinde son durum Çetelerin stratejisi: Esnafa saldır, derneğe saldır, partiye saldır... Ali Ağaoğlu heveslendi Hollandalılara satıldı Kaybolan Rojin Kabaiş'in babası anlattı: Kahve almaya gitmişti