Demet Akalın'dan Müge Anlı'ya 'Narin Güran' tepkisi: 'Ölüyoruz meraktan'

Şarkıcı Demet Akalın, Narin Güran davasıyla ilgili Müge Anlı'ya tepki gösterdi. Müge Anlı da Narin Güran’ın durumunu programa taşıyıp taşımayacağı konusunda bir açıklama yaptı.

Abone ol

DUVAR - Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Kuran kursundan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 13'üncü gününde devam ediyor. Şarkıcı Demet Akalın, Narin Güran konusunu program gündemine almaması sebebiyle Müge Anlı'ya tepki gösterdi.

Akalın yaptığı paylaşımda, "Müge Anlı neden narini işlemiyorsun? Neden? Ölüyoruz meraktan sen de işlemezsen vay halimize" ifadelerini kullandı.

MÜGE ANLI'DAN AÇIKLAMA

Müge Anlı da, Narin Güran’ın durumunu programa taşıyıp taşımayacağı konusunda bir açıklama yaptı. ATV'de Kahvaltı Haberleri programına konuk olan Anlı, konuyla ilgili "Biliyorum herkes Diyarbakır’da kaybolan Narin ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordu. Eğer yayın yasağı getirilmeseydi anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı ama yayın yasağından dolayı bu konuyu irdeleyemesek de gelişmeler oldukça ekran başından izleyicilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Bunun da haberini vermiş olayım" dedi. 

(SOSYAL MEDYA)