Demirören-Kalyoncu'nun nikah şahidi Erdoğan

Yelda Demirören ile Haluk Kalyoncu, kendileri için Çırağan Sarayı bahçesine kurulan 'kış bahçesi'ndeki şatafatlı törenle evlendi. Çiftin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan yaptı.

Abone ol

DUVAR - Yıldırım Demirören ve Revna Demirören çiftinin kızları Yelda Demirören ile merhum işadamı Hasan Kalyoncu ile Nevin Kalyoncu’nun oğlu Haluk Kalyoncu evlendi. Çiftin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan yaptı.

Çırağan Sarayı’nın dışına yapılan kış bahçesinde düzenlenen gecede çiftin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı.

Erdoğan, şahitlik sırasında, "Şahit oldum, Allah'tan iki dünya saadeti diliyorum" ifadelerini kullanırken, Emine Erdoğan ise, "Şahit oldum, Allah bir yastıkta kocatsın" dedi.

Demirören ailesi medyada Hürriyet, CNN Türk, Kanal D ve Milliyet gibi yayın organlarının sahibi iken, Hasan Kalyoncu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı Turkuaz Grubu ise Sabah, ATV, A Haber gibi yayın organlarını elinde bulunduruyor. Her iki aile medyanın yanısıra başta enerji olmak üzere çeşitli alanlarda faaliyet yürütüyor.

Çiftin nikahını, YSK'nın sonuçlarına göre CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini hâlâ devam ettiren Mevlüt Uysal kıydı.

(HABER MERKEZİ)