Demirtaş için 'doğum haritası': Kaderini değiştirecek yeni kararlar alma zamanı

Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için 'doğum haritası' yazan astrolog Dinçer Güner: Her ne kadar Koç, liderleri sembolize eden bir burç olsa da...

Abone ol

DUVAR - Sözcü gazetesi için Cumhurbaşkanı adaylarının 'doğum haritaları'nı yazan astrolog Dinçer Güner, Muharrem İnce ve Meral Akşener'in ardından Demirtaş için de bir yazı yazdı.

Demirtaş'ın Koç burcu olduğunu söyleyen Güner, "liderleri sembolize eden bir burç olsa da Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde, haritasının aldığı transitler ve seçim gününün gökyüzü konumu Cumhurbaşkanı olmasına yetmiyor" diye yazdı.

Güner'in yazısından bir bölüm şöyle,

10 Nisan 1973 doğumlu, Koç burcu ve Ay burcu da Yengeç. Haritasına genel olarak göz attığımda, ateş elementi ağırlıklı ve bir o kadar toprak elementinin hiç olmadığını görüyorum. Ateş elementi fazla oluşu bir doğum haritasında; kişiyi çabuk harekete geçiren, çözüm odaklı, hızlı hareket etmesine neden olurken, sabırsız ve sakarlıklara açık, belalara açık bir hale de getirmekte insanı. Toprak elementinin olmaması, kişinin finansal sorunlarla uğraşmasına, hayatında istikrar ve düzen getirmesinin zor olabileceğine, mantıklı, kalıcı çözümler üretme açısından zorlanabileceğini gösterir.

...

Seçim sürecinde, iyi karma ve kazanımların olduğu alana yönelik bir çalışma yapması onu başarıya götürebilir. Nedir bunlar; Kuzey Ay Düğümü Oğlak burcunun temsil ettiği konular, ekonomi, finans, iş hayatı, çalışmak ve üretmek ve bunları yaparken ifade ederken bir otoriteymiş gibi davranmak bir anne veya aile babası gibi davranmayı bir kenara bırakarak bunu gerçekleştirebilir. Seçim sürecinde, ekonomi temelli bir seçim kampanyası yürütmesinde fayda var. Ekonomik hedefleri, ekonomik olarak neler yapacağını detaylı bir şekilde ifade etmesi ve anlatması gerek.

Bu sene Temmuz itibari ile Güneş ve Ay Tutulmaları Yengeç ve Oğlak burçlarında meydana gelecek. Demirtaş'ın tam da Ay Düğümlerinin üzerinde, kaderini değiştirecek yeni kararlar alma zamanı olacak onun için. Temmuz sonunda Kova burcunda meydana gelecek olan tutulma, haritasında Kova burcunda yer alan Jüpiter ve Mars ile kontakta olacak. Bu da onu aslında özgürlüğe (Kova) kavuşturacak bir tutulma olacak. Her ne kadar Koç, liderleri sembolize eden bir burç olsa da Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde, haritasının aldığı transitler ve seçim gününün gökyüzü konumu Cumhurbaşkanı olmasına yetmiyor.