Deniz Celiloğlu: Karaktere Nuri Bilge Ceylan'ın filmlerine bakarak çalıştım

"Kuru Otlar Üstüne"de başrolde rol alan Deniz Celiloğlu, "Karaktere Nuri Hoca'nın filmlerine bakarak, kamera arkalarını defalarca izleyerek ayrıca hocanın röportajlarını okuyarak çalıştım" dedi. 

DUVAR - Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerini Merve Dizdar, Deniz Celiloğlu ve Musab Ekici'nin paylaştığı "Kuru Otlar Üstüne", bu yıl 76'ncısı düzenlenen Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini yaptı. "Kuru Otlar Üstüne"de başrolde yer alan oyuncu Deniz Celiloğlu, filmle ilgili, "Benim için set öncesi, başta biraz tedirgin ediciydi. Hocanın dünyasıyla anlaşabilecek miyim acaba? 6 ay boyunca çalışarak ortaya çıkardığım karakter sete çıktığımda hocanın kafasındaki karakter ile örtüşebilecek mi? Benim korkularım böyleydi" dedi.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak? Kıdem ve ihbar tazminatında Temmuz tarifesi: 1 ayda 67 bin TL'lik fark