Denizli'de kadın cinayeti: Sevgilisini boğarak öldürdü

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 22 yaşındaki Tuğba Tokbaş isimli kadın erkek arkadaşı tarafından yaşadığı evde boğularak öldürüldü. Polise teslim olan zanlı tutuklandı.

Abone ol

DUVAR - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Cennet Tuğba Tokbaş, birlikte yaşadığı R.B.H. tarafından katledildi. 

Olay dün saat 18:00 sıralarında Pamukkale ilçesi Kınıklı mahallesindeki evde meydana geldi. R.B.H. eve konuşma bahanesi ile girdi ve 22 yaşındaki Tokbaş'ı boğarak öldürdü.

R.B.H, annesine, Tokbaş ile kavga ettiklerini söyledi. Şüphelenen anne, genç kızın sağlık durumundan endişe ederek, evin kontrol edilmesi için polisi aradı. 

Yunus Emre Mahallesi 6409 Sokak'taki eve giden polis ekipleri, Tokbaş'ı  öldürülmüş halde buldu. 

Pamukkale Üniversitesi Resim Bölümü 4. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Tokbaş'ın cenazesi, morga kaldırıldı.

 Cennet Tuğba Tokbaş


'ANAHTAR NEDENİYLE TARTIŞTIK'

Cinayet zanlısı R.B.H, gözaltına alındı. İfadesinde Tokbaş ile 2 aydır aynı evde yaşadıklarını anlatan zanlının, son olarak evin anahtarını Tokbaş'ın kaybettiğini ve bu nedenle aralarında tartışma yaşandığını öne sürdüğü öğrenildi. 

R.B.H'nin, cinayetin ardından, korktuğu için cenazeyle yaklaşık 1 saat evde kaldığını, sonra da evine giderek annesine durumu açtığını söylediği kaydedildi. 

R.B.H, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. (AA)