Denizlispor'da Yalçın Koşukavak dönemi

Denizlispor teknik direktörlük görevi için Yalçın Koşukavak ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Denizli'ye gelen Koşukavak, yönetim kurulundan da onay aldı ve bugün saat 15:30'da sözleşme imzalanacağı açıklandı.

Abone ol

Ayhan Çimendağ

DENİZLİ - Teknik direktör Robert Prosinecki ile yolları ayıran Yukatel Denizlispor Kenan Atik yönetiminde çıktığı maçlardan istediği sonuçları alamayınca rotayı Yalçın Koşukavak'a çevirdi. Teknik direktör arayışlarını sürdürülen Denizlispor bugün yapılan yönetim kurulu toplantısından çıkan karar doğrultusunda yeni teknik direktörünü açıkladı. Büyük çoğunlukla kabul gören Yalçın Koşukavak şehre geldi ve bugün kendisini Denizlisporlu yapacak sözleşmeye imza atacak.

Denizlispor'da Robert Prosinecki ile yolların ayrılmasının ardından takım Kenan Atik'e emanet edilmişti. Başakşehir deplasmanında alınan 3-3'lük beraberlikle dikkatleri üzerine çeken Atik'in Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarından mağlubiyetle ayrılması üzerine yeni teknik direktör arayışları başladı.

Yeşil-siyahlı ekipte yönetim çok sayıda teknik direktörle görüşmesinin ardından adayları 2'ye indirdi. Bu isimlerden ilki olan Yalçın Koşukavak ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Bugün gerçekleşen toplantıda yönetim kurulu üyelerinin de güvenoyun alan Koşukavak'ın bugün saat 15:30'da resmi sözleşme imzalayacağı açıklandı.

Denizlispor yönetiminden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktör Yalçın Koşukavak ile anlaşma sağlamış olup, resmi imza töreni bugün saat 15.00'de tesislerimizde gerçekleştirilecektir. İmza töreninin ardından saat 15.30'da gerçekleşecek olan antrenmanımız siz değerli basın mensuplarımıza açık olacaktır" ifadelerine yer verildi.

YALÇIN KOŞUKAVAK'IN KARİYERİ

Teknik direktörlüğe Altay'da başlayan Yalçın Koşukavak, en uzun süreli hocalık performansını İstanbulspor'un başında 114 maç ile gerçekleştirdi. Gaziantep FK, Bursaspor ve son olarak yine Altay'da görev alan Koşukavak Temmuz ayından itibaren takım çalıştırmadı. Genç futbolculara güvenmesi ile bilinen teknik adam Lille forması giyen Zeki Çelik'i İstanbulspor'a kazandıran isim olarak tanındı. Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Fenerbahçe'den de altyapı koordinatörlüğü teklifi alan Yalçın Koşukavak, kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istediği için bu teklifi reddetmişti.