Denizlispor'dan genç futbolcularla inanılmaz geri dönüş

Sakatlıklar, mağlubiyetler ve korona vakalarıyla zor günler geçiren Denizlispor, Bandırmaspor'a karşı 3-0 geriye düştüğü maçı 3-4 kazandı.

Abone ol

DUVAR - Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında Bandırmaspor'la deplasmanda karşılaşan Denizlispor büyük bir geri dönüşe imza attı.

Maçın ilk yarısında 3-0 geriye düşen Denizlispor, ikinci yarıda deneyimli forveti Ömer Şişmanoğlu'nun 90+6'da attığı golle deplasman ekibi mücadeleyi 4-3 kazandı.

FATİH TEKKE DE KARANTİNADA

Üst üste gelen sakatlıklar ve mağlubiyetlerle devreyi düşme hattında tamamlayan Denizlispor yeni devreye de korona virüsü kabusuyla sarsıldı. Muğdat Çelik, Okan Derici, İlhan Depe, Aissati, Stackhowiak gibi futbolcularının halen sakat olduğu, transfer yasağı nedeniyle kadrosunu da takviye edemeyen yeşil-siyahlılarda 8 futbolcu sezonun ikinci yarısına günler kala korona virüsüne yakalandı. Kulüpte teknik heyet, yönetim ve çalışanlar dahil semptom görülen toplam 15 kişinin PCR testleri pozitif çıkarken, Bandırma deplasmanı öncesi Leo, Darri, Emir, Bünyamin, kaleci Abdülkadir, Muhammed Gönülaçar, Muhammed Özkal, Erdal Akdari'nin testleri pozitif çıktı. Kevin Mayi, Afrika Kupası için Gabon Milli Takımı'na giderken, Mustafa ve Djedje cezalıydı. Teknik direktör Fatih Tekke ve yardımcısı Engin Sancak da virüse yakalandıkları için takımı diğer yardımcı antrenörler maça hazırlamıştı.

Yeşil-siyahlılar maça U-19 takımından 6 takviye ile çıkan takımda futbol şube sorumlusu Necip İrdem, yöneticiler Ahmet Aşıkoğlu ve Ersen Kaplan, sağlık ekibinden fizyoterapistler Tolga Tunca ve Tugay Omurca ile malzemeci Özlem Karakaya da karantina altında.

GALATASARAY'I ELEMİŞLERDİ

Yeşil-beyazlılar ilk yarı sonunda Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştıkları Galatasaray'ı normal süresi 3-3 berabere biten maçta penaltılarda 6-5 yenerek elemişlerdi. (HABER MERKEZİ)